thijs van bruxvoort

geldvriend, koffienerd en faalhaas

👋 Hi, ik ben Thijs

Ik ben een Klinisch Informaticus met een focus op interoperabiliteit, uit Utrecht. Dol op koffie, geldzaken en persoonlijke ontwikkeling.


💸 Geldvriend,

Met de De Geldvrienden hebben Jeroen en ik als doel om meer financiële eindbazen te maken. We praten over hoe beleggen werkt, waarom je moet beleggen op de beurs en waarom niet. Maar ook over andere zaken om slim tijd en geld in te investeren en zo geld voor je te laten werken.

☕️ Koffienerd

Ik hou van koffie en daar doe ik vaak heel snobistisch over. Er is weinig beter dan versgebrande koffiebonen malen en die in mijn Hario V60 op te schenken met de perfecte watertemperatuur.

🙈 Faalhaas

Over het algemeen kun je stellen dat ik ook maar wat probeer. Falen is een kunst. Je kunt er zoveel uit halen. Ik faal elke dag, en daar leer ik (meestal) een hoop van. Ik probeer leuk te schrijven, interessante podcasts te maken, perfecte bakjes koffie te zetten, 300kg te deadliften en voor mijn 40e met pensioen te kunnen. Natuurlijk gaat dit niet van de ene op de andere dag, of ooit.

Ik ben regelmatig te vinden in mijn (home)gym, met magnesium. Doe graag bord- en computerspelletjes en ben dol op lezen. Ben inmiddels een heuse koffienerd en erg blij met mijn hario v60 en wilfa svart uniform (in het uitzonderlijke geval je wil weten hoe ik mijn filterkoffies maak). Ben een echte zondagsfietser en een sucker voor skittles (vooral de paarse).

Misschien wel het meest belangrijke in mijn leven is een verantwoordelijke, maar leuke vader te zijn en een zorgzame partner. Daarnaast probeer ik altijd kritisch te zijn, te evalueren, reflecteren en meestal ‘gewoon te doen’. Maar dat doen blijft toch wel rete-moeilijk.


contact - LinkedIn